Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2007 17:37 - Наръчник : Как да разбиеш сърцето на една жена?
Автор: melinafiori Категория: Тя и той   
Прочетен: 919 Коментари: 1 Гласове:
0



Много мъже не подозират дори, че разбиват нечие сърце. Някои биха искали да могат да го правят нарочно, а други – ако могат да го избегнат. И за двата вида, а и за жените, които ги улесняват, пиша следващите редове:

1)     Обикновено по първа точка не сте виновни. Ние сами решаваме, кой мъж искаме да разбие сърцето ни и се насочваме безпогрешно към него

2)     Показвате на една жена своя интерес и ако и вие сте й интересен, тя хлътва по вас. Което всъщност е нормална реакция. Тук следва да вземете решение по въпроса: а) дали ще продължите и ще направите следващата стъпка или б) ще се откажете и ще останете на първа фаза. Ако жената не си е решила предварително, че ви иска супермного, ще приеме и решението (б) без да разбивате сърцето й на този етап. Ако обаче вече е решила по някаква причина, че вие сте мъжът на нейния живот, това ще я нарани. Вероятно обаче все още няма да разбие сърцето й. Тук все още нямате вина

3)     Избрали сте точка (а). Продължили сте нататък, ухажвали сте я или не сте, но сте стигнали до следващата естествена фаза – консумирали сте сексуално взаимния си интерес. Тук може да решите да направите следното: а) да продължите сексуалните си отношения и б) да си останете с едно съвместно изживяване. Ако изберете точка (б) и ако сте поухажвали дамата повечко отколкото е необходимо, можете да започнете да се чувствате малко виновни, но не прекалявайте, не е редно от един път тя да смята сърцето си за разбито.

4)     Избрали сте точка (а) и сте продължили сексуалните си отношения за известно време. След това можете да бъдете поставен пред три избора: а) да продължите отново само със секс, б) да връзката ви да прерастне в любовна и в) да прекатите тук. Ако сте избрали (в), бъдете убеден, че жената, с която все пак сте имали някакви отношения, се чувства наранена. Вероятно е даже да е поела по пътя с разбитото сърце, вероятно е да желае да продължи връзката ви, дори само на сексуални ниво и отказът ви от това да я кара да се чувства засегната.

5)     Ако сте избрали (а) и тя се чувства с разбито сърце, а вие не сте й обещавали нищо повече, не сте чак толкова виновен. (От друга страна, нали знаете, какви романтички сме ние, я не се оправдавайте: ) Ако сте избрали точка (Б), то сигурно това е точката с главна буква за жената, с която сте били и ако ще й разбивате сърцето впоследствие, това ще си е и неин избор.  

Мисля, че това е накратко ситуацията с разбиването на женското сърце, така че внимавайте! Последното се отнася и за всички нас. Защо, дявол да го вземе сме толкова глупави и се предаваме така лесно на чувствата? Ако си купуваме кола, първо правим пробна обиколка и после я купуваме. Защо във връзките се отдаваме докрай, без да проверим на кого? Задачка за домашно : )

 



Тагове:   как,   наръчник,


Гласувай:
0



1. zhiv - zhiv
09.03.2007 00:25
добре описано. от точка към точка. и вината е почти разграничена. а какво правим когато някой го завърти шайбата, и аз не искам да премина към 3/а/. просто не го желая. лично решение. мисля че когато се разменят флуиди и в двете посоки тези условности и етапи са просто ненужни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: melinafiori
Категория: Тя и той
Прочетен: 34882
Постинги: 22
Коментари: 18
Гласове: 95
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930